Arbetskläder och återbruk - Gear Shift AB

Vi hjälper er att handla mindre

Hela vårt koncept bygger på att bygga så effektiva inköpskanaler som möjligt för er som kund. Detta ska resultera i att ni får bättre kontroll, bättre service, bättre hållbarhet och bättre lönsamhet på era inköp av arbetskläder, handskar, skor och personligt skydd.

I och med vårt nära samarbete med Blåkläder så tar vi till vara på Blåkläders finansiella och logistiska styrka och kombinerar den med vår flexibilitet och närhet till kunderna.

Men vår främsta styrka och drivkraft ligger i att få er att köpa färre produkter och laga och återbruka desto fler.

Nedan hittar du en sammanfattning av vårt koncept där du kan klicka dig vidare om du vill veta något mer om de fyra hörnstenar vi byggt vårt koncept kring.

Bättre kontroll

Ta kontroll över era inköp av arbetskläder

Genom att använda oss av Blåkläders weblösning så får vi den bästa e-commercelösningen på marknaden. Här finns möjlighet för våra kunder att administrera samtliga sina inköp av arbetskläder, skor och skydd på ett och samma ställe med en uppsjö av olika funktionaliteter som exempelvis godkännande av order, tryck och brodyr, budget per anställd mm.

Bättre service

Kräv service i världsklass

Vi låter Blåkläder sköta lagerhållningen av samtliga varor. I kombination med att vi dynamiskt bevakar ert utvalda sortiment så kan vi hålla 100% servciegrad. Få återförsäljare har möjlighet att hålla samma lagernivåer och erbjuda samma snabba service.

Vi kompletterar detta erbjudande genom våra rullande butiker där ni som kund inte ska behöva skicka era anställda till en butik för att hitta rätt storlek eller göra sina inköp. Vi besöker er med våra rullande butiker för att ni ska hitta rätt modeller och rätt storlekar för det arbete ni utför. Sedan sköter ni alla inköp genom er personifierade butik på er telefon/surfplatta/dator där alla storlekar samt tryck och brodyr är förifyllt.

Bättre lönsamhet

Gå inte miste om fakturerade timmar

Genom att inte ha några egna lager eller fysiska butiker så kan vi vara konkurrenskraftiga i pris på högkvalitativa produkter. Istället för att välja ett märke med sämre kvalitet så kan vi därför erbjuda marknadens bästa produkter till lägre kostnad per anställd och år.

Dessutom går ni inte miste om fakturerade timmar för att er personal åker till en butik för att göra inköp då vi kommer till er.

Bättre hållbarhet

Köp färre arbetskläder

Vår viktigaste hörnsten! Vi arbetar uteslutande med produkter av hög kvalitet ämnade att hålla så länge som möjligt, bland annat erbjuder vi livstids garanti på alla sömmar. Men förutom det lagar vi alla plagg som går sönder så att ni ska slippa köpa nya.

Vi ser dessutom till att ta till vara på alla företagsloggade produkter som inte används med syfte att de ska komma till användning igen, det kan vara från personer som slutat, praktikanter, sommarjobbare eller någon som bara råkat beställa fel storlek.