Gear Shift - Konceptet

Koncept

Hela Gear Shifts koncept bygger på att bygga så effektiva inköpskanaler som möjligt för kunden. Detta ska resultera i att kunden får bättre kontroll, bättre service, bättre hållbarhet och bättre lönsamhet på sina inköp av arbetskläder, handskar, skor och personligt skydd. 

I och med Gear Shifts nära samarbete med Blåkläder så tar man till vara på Blåkläders finansiella och logistiska styrka och kombinerar den med Gear Shifts flexibilitet och närhet till kunderna. 

Hur vi skapar nöjda kunder: 

Bättre kontroll

Genom att använda oss av Blåkläders weblösning så får vi den bästa e-commercelösningen på marknaden. Här finns möjlighet för våra kunder att administrera samtliga sina inköp på ett och samma ställe med en uppsjö av olika funktionaliteter som exempelvis godkännande av order, tryck och brodyr, budget per anställd mm.

Bättre service

Vi låter Blåkläder sköta lagerhållningen av samtliga varor. Därför har vi möjligheten att visa upp 97% i servicegrad samt en snabb hantering av tryck och brodyr. Få återförsäljare har möjlighet att hålla samma lagernivåer och erbjuda samma snabba service. 

Gear Shift kompletterar detta erbjudande genom sina rullande butiker där ni som kund inte ska behöva skicka era anställda till en butik för att hitta rätt storlek eller göra sina inköp. Vi besöker er med våra rullande butiker för att ni ska hitta rätt modeller och rätt storlekar för det arbete ni utför. Sedan sköter ni alla inköp genom er personifierade butik på er telefon/surfplatta/dator där alla storlekar samt tryck och brodyr är förifyllt. 

Bättre lönsamhet

Genom att inte ha några egna lager eller fysiska butiker så kan Gear Shift vara konkurrenskraftiga i pris på högkvalitativa produkter. Istället för att välja ett märke med sämre kvalitet så kan vi därför erbjuda marknadens bästa produkter till lägre kostnad per anställd.

Dessutom går ni inte miste om fakturerade timmar för att er personal åker till en butik för att göra inköp då Gear Shifts butik kommer till er.

Bättre hållbarhet

Förutom det faktum att Gear Shift endast erbjuder produkter med högsta tänkbara kvalitet så brinner vi för en hållbar framtid. Bland annat kör alla våra lastbilar på biogas.

Dessutom erbjuder Gear Shift möjligheter för återbruk av era arbetskläder. Dels genom att vi erbjuder lagning, men också genom att vi tar tillbaka och lagerhåller era tryckta plagg som inte längre används. Exempelvis om någon har slutat, ni har haft praktikanter eller tillfälligt anställda eller om någon bara beställt fel storlek. Plaggen i ert återbrukslager läggs upp i er webshop igen, så att någon annan som behöver kan beställa dem.

Kundunik webshop

Klä er som proffs och få förstklassig service med snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser.

Tvättservice

Vi ser till att era plagg tvättas regelbundet utefter era behov och levereras till bestämd plats vid bestämd tidpunkt.