Gear Shift - Service i världsklass

Kräv service i världsklass

Vi eftersträvar att vara den mest personliga återförsäljaren på marknaden och erbjuda oöverträffad service. Dessutom kan vi erbjuda 100% servicegrad. Nedan får ni veta mer om hur vi gör det.

Rullande butiker

Vi kommer ut till er istället för att ni behöver åka någonstans. Med våra biogasdrivna lastbilar kommer vi ut till era arbetsplatser och era anställda får prova ut rätt modeller och storlekar på plats. Detta medför också att vi kommer till er en gång istället för att er personal åker till en butik 4 gånger per år, vilket är snittet i exempelvis byggbranschen.

100% servicegrad

Med en leveranssäkerhet på 97% är Blåkläder bäst på marknaden. Alla våra leveranser går direkt från Blåkläders centrallager för att fullt ut kunna utnyttja deras leveransstyrka. Vi kompletterar det med att hålla koll på ert sortiment och tillfälligt byta ut en eventuellt restnoterad produkt mot en som finns på lager. Givetvis i samråd med er. På så sätt kan vi hålla en servicegrad på 100%.

Nyanställda

Tillsammans med er sätter vi upp ett startkit. När ni anställt en ny medarbetare ringer vi upp honom/henne och ser till att allt kring kläder är redo inför första dagen. På så sätt slipper ni lägga tid på att åka till butik, prova ut och vänta på tryck. Det ger en proffsig känsla och er nya medarbetare känner sig som en i gänget direkt.

Personligt

Bra service är viktigt för oss. Vi förstår att arbetskläder är en ganska liten del av er vardag, men också att det är viktigt för era anställda att känna sig bekväma och säkra. Vi är beredda att gå den extra milen för att ni ska vara nöjda och slippa krångel. Är ni glada, är vi glada.

Tvättservice

Vi kan erbjuda professionell tvätt av era arbetskläder, antingen regelbunden tvätt där vi hämtar tvätten hos er exempelvis varje vecka eller behovsstyrd där vi hämtar eller ni skickar tvätt när ni har behov av det. Läs mer om vår tvättservice.

Bättre kontroll

Ta kontroll över era inköp

Genom att använda oss av Blåkläders weblösning så får vi den bästa e-commercelösningen på marknaden. Här finns möjlighet för våra kunder att administrera samtliga sina inköp på ett och samma ställe med en uppsjö av olika funktionaliteter som exempelvis godkännande av order, tryck och brodyr, budget per anställd mm.

Bättre lönsamhet

Gå inte miste om fakturerade timmar

Genom att inte ha några egna lager eller fysiska butiker så kan vi vara konkurrenskraftiga i pris på högkvalitativa produkter. Istället för att välja ett märke med sämre kvalitet så kan vi därför erbjuda marknadens bästa produkter till lägre kostnad per anställd och år.

Dessutom går ni inte miste om fakturerade timmar för att er personal åker till en butik för att göra inköp då vi kommer till er.

Bättre hållbarhet

Köp färre arbetskläder

Vår viktigaste hörnsten! Vi arbetar uteslutande med produkter av hög kvalitet ämnade att hålla så länge som möjligt, bland annat erbjuder vi livstids garanti på alla sömmar. Men förutom det lagar vi alla plagg som går sönder så att ni ska slippa köpa nya.

Vi ser dessutom till att ta till vara på alla företagsloggade produkter som inte används med syfte att de ska komma till användning igen, det kan vara från personer som slutat, praktikanter, sommarjobbare eller någon som bara råkat beställa fel storlek.