Våra kunder - Gear Shift AB

Våra kunder

Vi är stolta över samarbetet vi har med våra kunder. Här kan du läsa om några av dem.

Hedin Construction AB

Hedin Construction AB

Hedin Construction (tidigare Tuve Bygg) har sedan starten 1979 verkat och växt i Göteborgsregionen, och sedan 2016 arbetar de både i Göteborgs- och Stockholmsregionerna med alla typer av byggprojekt och uppdragsgivare.

Husbygge är en konst och Hedin Construction har byggt allt från industrianläggningar och kontor till bostäder och offentliga byggnader. För att det färdiga huset ska motsvara förväntningarna måste varje led i byggprocessen fungera – såväl vad gäller människor som maskiner och material. Därför väljer Hedin Construction leverantörer och samarbetspartners mycket noggrant. De ska dela företagets värderingar och syn på hur man bygger hus som klarar dagens och inte minst framtidens krav.

Hedin Constructions styrka är att kombinera hög flexibilitet med rätt kostnader samt att matcha rätt kompetens till varje projekts specifika utmaningar. Det gör Hedin Construction väl rustade att alltid leverera högsta kvalitet till rätt pris vid utlovad tidpunkt, vare sig det handlar om nybyggnation eller om- och tillbyggnad och Byggserviceuppdrag.

Läs mer om Hedin Construction AB
Byggcenter i Borås Byggnads AB

Byggcenter i Borås Byggnads AB

Byggcenter i Borås AB startades av Pär Järdemar 1998. Från början hade företaget endast 7 anställda men har under åren expanderat till att idag ha cirka 60 anställda och omsätta cirka 200 miljoner.

Företaget riktar sig främst till fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och företag och erbjuder i dagsläget tjänster inom både byggservice, anläggning, maskinentreprenad och transport. Vintertid erbjuds också snöröjning, handskottning och halkbekämpning.

Läs mer om Byggcenter i Borås Byggnads AB
Fristad Plast AB

Fristad Plast AB

Fristad Plast AB startade 1967 hemma i Leif Forsströms källare. Då var det stansning av kragstöd som gällde. Även om stansning fortfarande är en del av företagets verksamhet, har det hänt mycket sedan dess. Företaget leds idag av Leifs söner Niclas och Christian Forsström.

Sedan starten har Fristad Plast alltid anpassat sin produktion efter de behov deras kunder har. Detta har lett till stor erfarenhet inom många olika produktionsområden och de är inte heller rädda för nya utmaningar. Den välkända rödvita livbojen är ett gott exempel på detta. Den har utvecklats och producerats hos Fristad Plast sedan 1976, vilket har gett företaget lång erfarenhet inom P.U.R-skummning. Idag arbetar Fristad Plast med alla termoplaster, och har en stark maskinpark. De har även under årens gång specialiserat sig på några områden, som exempelvis minidetaljsproduktion. I företagets produktionscell, som har kapacitet att producera detaljer ner till 0,01 gram/detalj, tillverkas idag över 25 miljoner detaljer/år. Denna produktion lämpar sig utmärkt till medicinska och högteknologiska produkter.

En unik resurs är företagets egna fabrik placerad i Foshan där de nyligen utökat kapaciteten från 7 till 10 maskiner, och ett mycket bra flöde för alltifrån framtagning av formverktyg till formsprutning och montering. Idag arbetar Fristad Plast med europeiska kunder med ett behov av högkvalitativa plastdetaljer i Kina. Svensk plastproduktion på plats i Kina helt enkelt!

Läs mer om Fristad Plast AB
Magnus Målar'n

Magnus Målar'n

Magnus Johansson & Son Måleri i Borås AB startade sin verksamhet 1999 och är ett fullserviceföretag som erbjuder tjänster inom traditionellt måleri så som in- och utvändigt måleri, fasadarbeten, epoxyarbeten, målning av plåttak samt kakel och klinkers. De utför alla dessa typer av tjänster i Västra Götaland, Halland, Stockholmsområdet samt Sundsvall.

Magnus Målar’n är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och arbetar efter deras verksamhetsledningssystem. Detta borgar för att du som kund skall känna trygghet genom att de lämnar 2 års nöjd-kund-garanti på utförda arbeten. Magnus Målar’n har cirka 25 duktiga hantverkare som alla är utbildade så att du som kund skall känna full tillfredställelse när arbetet är slutfört. Vill ni ha hjälp med rådgivning, färgsättning, materialval eller något annat som ni funderar över, tveka inte att kontakta dem för konsultation och prisuppgifter.

Läs mer om Magnus Målar'n
VP Autoparts

VP Autoparts

Sedan 1986 har VP Autoparts arbetat varje dag för att klassiska Volvobilar över hela välden skall fortsätta rulla på våra vägar. Genom att erbjuda ett stort utbud av reservdelar och en förstklassig service vill VP ge dig som kund en total upplevelse både under resans gång och när du sitter bakom ratten. Sedan 10 år tillbaka erbjuder VP också reservdelar till klassiska amerikanare på den Nordiska marknaden. Genom större importer av dessa delar pressar de priserna för sina kunder.

Företaget grundades av Lennart Johansson i Fristad utanför Borås. Den första produkten var en gummilist som Lennart själv tillverkade till sin egen Volvo PV 444. Företaget har idag vuxit till 30 anställda, över 100.000 artiklar i sortimentet och kunder över hela världen.

VP lägger mycket energi och kraft på nyframtagning och att ständigt utveckla sortimentet till de klassiska bilarna.  Extra stolta är de över sina inredningar till Volvo som deras sömmerskor tillverkar lokalt i Fristad. Den svenska traditionen att producera delar till klassisk Volvo hålls vid liv av VP Autoparts. VP vänder sig till både företag och privatpersoner och kunderna återfinns i över 70 länder. VP Autoparts hjärta finns fortfarande i Fristad utanför Borås men idag finns även en närliggande filial för amerikanska bildelar och ett systerbolag i USA.

Läs mer om VP Autoparts