Autocirc
Gear Shift + Autocirc

Välkomna, Autocirc!

Vi är väldigt glada över vårt samarbete med Autocirc och möjligheten att kunna erbjuda er ett riktigt bra sortiment med fördelaktiga priser.

Har ni redan varit i kontakt med oss och har en shop som är igång, så kan du logga in via knappen nedan. Är ni inte igång, men gärna vill höra mer om oss och vad vi erbjuder? Boka in ett kort digitalt möte med oss via knappen nedan, eller ring oss på 033-128484, så tar vi en diskussion om hur vi kan hjälpa er.

Är ditt företag redan igång?
Vill du ha en genomgång av Gear Shift?

Hur fungerar ert koncept?

  1. Vi har lastbilar med rullande showroom vilket innebär att vi kommer ut till era arbetsplatser och provar ut rätt storlekar på alla anställda vid uppstart.
  2.  Storlekarna dokumenteras i er företagsunika webshop och order läggs sedan digitalt så att era anställda inte ska behöva åka till butik. Produkterna levereras till deras hemadress direkt från Blåkläders lager. Det går givetvis bra att lägga order via telefonsamtal eller e-mail också.
  3. Alla anställda får ett personligt saldo per år som de får disponera över själva.
  4. Om något går sönder så tvättar och lagar vi plaggen, man får då en QR-kod till sin mobil, man packar sina trasiga/smutsiga kläder, visar upp QR-koden hos ett postombud som skriver ut adresslapp och skickar paketet. Sedan kommer plaggen tillbaka tvättade och lagade. Exempelvis en byxa ska kunna lagas fem ggr innan kassation.
  5. Om ni har personer som slutar eller har beställt fel storlek tar vi tillbaka dessa och ser till att de kan beställas i webshoppen igen (för att minimera risk att de bara läggs någonstans och inte används eller att personer som slutat har er logo på sig på annan arbetsplats).
  6. Vi tar kontakt med nyanställda innan de börjar och ser till att de har rätt kläder på sig första dagen.
  7. Vi mäter aktivt så att ni sänker era kostnader per anställd och år genom att inte jobba med lågprismärken och laga så mycket som möjligt istället för att köpa nytt, vi erbjuder även livstids garanti på alla sömmar.
  8. Nästan halva besparingen ligger i att de anställda inte behöver åka till butik och istället kan fakturera den tiden (eller upprätthålla effektiviteten).
  9. 2-3 dagars leveranstid på tryckta plagg. 100% servicegrad tack vare att vi tillfälligt byter ut avtalsprodukter om de mot förmodan skulle vara restade.

Får vi med Autocirc-loggan på våra kläder?

Era kläder kommer tryckas med både er egen logo och med “Del av Autocirc”.

Vad behöver vi av er för att komma igång?

Att komma igång med vårt koncept går snabbt. Det enda vi behöver är era fakturauppgifter och en lista över era anställda med namn, e-postadress, telefonnummer och adress.

Vi skapar sen er webshop med ert företagsunika sortiment och ni är redo att sätta igång.