Tvättservice - vi tvättar dina arbetskläder

Tvättservice

Gear Shift erbjuder även en tvättservice. Denna service innebär att vi ser till att era plagg tvättas regelbundet utefter era behov och levereras till bestämd plats vid bestämd tidpunkt. 

När vi går igenom ert behov av tvätt så går vi igenom följande delar för att se till att ni får bästa möjligt produkter och service utifrån ert behov: 

  1. Analys av nuvarande upplägg samt möjliga besparingar
  2. Presentation av nytt erbjudande och upplägg
  3. Igångsättning av koncept
  4. Uppföljning av koncept och kundnöjdhet

I konceptet kommer era produkter att märkas med RFID-chip vilket gör att ni som kund hela tiden kan följa var plaggen befinner sig samt följa upp hur många gånger plaggen tvättas i syfte att se till att era anställda alltid har bästa möjliga skydd. 

Gear Shift sköter sedan allt i er tvättprocess som en helhetsleverantör av både produkter och tvättservice. 

Koncept

Vi hjälper er att handla mindre

Vi erbjuder dig en lösning som ger bättre kontroll, bättre service och bättre lönsamhet samtidigt som den är mer hållbar för miljö.

Bättre kontroll

Ta kontroll över era kostnader

Genom att använda oss av Blåkläders weblösning så får vi den bästa e-commercelösningen på marknaden. Här finns möjlighet för våra kunder att administrera samtliga sina inköp på ett och samma ställe med en uppsjö av olika funktionaliteter som exempelvis godkännande av order, tryck och brodyr, budget per anställd mm.